Hvad vil vi med Bramming?

af | 19. maj 2017 | Generel nyhed

Hvad vil vi med Bramming?

Hvad vil vi med Bramming?
Jævn skole med jorden, lød det provokerende i overskriften forleden. Den har givet genlyd her i Bramming. Godt for det. Vi er nemlig nødt til at turde tage diskussionen om, hvad vi vil med vores by og egn. Er to store folkeskoler nødvendigvis det rigtige til evig tid? Er det i orden at byde vort personale, elever og forældre utidssvarende rammer i en tid med ny skolereform og fremtids-udfordringer?
Er det godt nok med lap på lap og klud på klud?
Nej, mener jeg som formand for Lokalrådet i Bramming. Lad os kravle op i helikopteren og sætte det lange lys på. Det er den diskussion, jeg gerne vil have, og som eksempel herpå nævnte jeg på Byforums møde i onsdags, at Bakkevejens Skole er nedslidt og ikke klar til fremtiden. Derfor er det én af de diskussioner, vi nu skal turde tage.
Ikke at den skal jævnes med jorden i morgen, men hvis ikke Lokalrådet går ind i den debat – hvad er Lokalrådet så til for?
Der er andre visioner i vores katalog, og det skal vi i dialog med økonomiudvalg og byråd om. Bramming er ikke en energimetropol eller Nordens ældste by med rige kulturskatte.
Bramming er Bramming. Sig selv. En mellemstor by i Esbjerg Kommune, hvor det er godt at bo og leve. Hvor vi har et mangfoldigt foreningsliv, et aktivt handelsliv, der i det daglige efterkommer alle de ønsker, byens og egnens familier har. Vi har et trygt miljø for børn, voksne og ældre, gode undervisningstilbud og en fornuftig infrastruktur. Vi har et dynamisk erhvervsliv i fremgang. Vi skal også have vores del af de kommunale bevillinger og den udvikling, som vores helt centrale og unikke beliggenhed i en smuk natur lægger op til.
Derfor: Kom ind i debatten om visionen for Bramming fremtid. Med byfornyelses-millionerne er vi på vej.
Jørgen Holberg

/ Flere nyheder

7

Status på skoleomstruktureringer

Først, husk at Bramming Lokalråd holder årsmøde på d. 20. marts kl. 19:30 - læs mere her https://bramming-lokalraad.dk/bramming-lokalraad-afholder-aarsmoede/   Baggrund I forbindelse med at Esbjerg Kommune i sommeren/efteråret 2023 skulle vedtage budgettet for...

Bramming Lokalråd afholder årsmøde

Bramming Lokalråd inviterer alle interesserede til Lokalrådets årsmøde:   onsdag d. 20. marts 2024 kl. 19:30. Årsmødet afholdes i mødelokalet på Bramming Banegård.   Dagsorden for årsmødet følger vedtægterne og er i år jf. nedenstående:  Valg af dirigent...

Besparelserne der rammer Bramming i 2024

Sommerferien er ved at være overstået, hvilket betyder at forvaltningen og politikere i Esbjerg Kommune er ved at gøre klar til dette års budgetforhandlinger. Idyllen stopper dog her, da Esbjerg Kommune i 2024, og de efterfølgende år frem mod 2027, står overfor...

/ Kommende lokalrådsmøder

  • 19. april 2017
  • 17. maj 2017
  • 21. juni 2017
  • 20. september 2017
  • 18. oktober 2017
  • 15. november 2017
  • 20. december 2017

/ Seneste projekt

Gadebelysning på Bakkevej

Gadebelysning på Bakkevej

Lokalrådet arbejder på at forbedre gadebelysningen på Bakkevej på begge sider langs boldbanerne